Fijn wonen in de wijk Vathorst

In 2004 betrok ik, Peter Hofman, met mijn gezin ons prachtige huis in de wijk Vathorst. Na de verbouwing en het inrichten van huis en tuin hebben wij hier altijd met veel plezier gewoond. Met de royale afmetingen van tuin en binnenruimtes kwamen we nooit iets te kort. Er was, volgens ons, alleen een probleem met het WTW-systeem. Door onbekende reden waren er bij ons allemaal meer dan normaal klachten met luchtweginfecties.

We hebben in plaats van een juridische zaak aan te spannen, samenwerking gezocht met JE-Storkair te Zwolle, de fabrikant van het WTW-systeem. Na een aantal testen kwam er niet veel nieuws naar voren en wisten we nog steeds niet wat de oorzaak van ons probleem was. De firma JE-Storkair was hiermee actief bezig en, heel belangrijk, er werd naar mij en mijn gezin geluisterd om onze problemen op te lossen.

Na een lange periode testen en zoeken kwam de heer Hekman van JE-Storkair met een mogelijke oplossing. Duvent, ventilatiebeheer & advies, voorheen Ventilatiebeheer, maakt sinds 2008 gebruik van een compleet reinigingssysteem waarbij de luchtkanalen, ongeacht lengte en diameter, volledig worden gereinigd en het systeem wordt ingeregeld. Een inspectie van de toe- en afvoerkanalen d.m.v. een camera liet zien dat deze sterk verontreinigd waren. Na het reinigen van deze kanalen waren de leidingen zichtbaar schoon.

Kort daarna merkten we eigenlijk al dat er minder klachten waren. Wij zijn dus enorm blij dat er verbetering is opgetreden in de luchtkwaliteit in de woning. Omdat we een eigen online marketingbedrijf aan huis hebben (www.peterthomas.nl) is het prettig om in een omgeving te werken met een gezond en goed luchtbehandelingsysteem. We gaan nu vol vertrouwen het winterseizoen in waarbij we het systeem nogmaals op de proef zullen stellen.

Tot nu toe zijn we zeer tevreden over de reiniging het inregelen en de samenwerking met JE-Storkair.